روش درست کردن لواشک انگور در منزل
برای درست کردن این لواشک بهتر است که از انگورهای بدون هسته استفاده نمایید .
انگور بیهسته……………. چهار فنجان
عسل………… یک قاشق غذاخوری
آبلیمو ………….یک قاشق چایخوری
نخست فر را روی دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در فاصله گرم شدن فر، انگورهایی که از ساقه جدا کردهاید را در مخلوطکن بریزید و به شکل یک مایع یکدست در بیاورید.
عسل و آبلیمو را هم اضافه کنید و مخلوطکن را چند ثانیه دیگر روشن کنید.مایه لواشک را در یک قابلمه استیل بریزید و روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. وقتی که مواد جوشیدند و به غلظت مناسب رسیدند، آنها را روی کاغذ روغنی که در یک سینی مناسب پخت قرار دادهاید بریزید و با پشت قاشق روی مواد را صاف کنید.
میزان ضخامتی موادی که در سینی ریختهاید بستگی به ذائقه خودتان دارد. اما یادتان نرود که لواشک هر چه نازکتر باشد زودتر خشک میشود.سینی را در فر بگذارید تا در همان حرارت ملایم لواشکها شروع به خشک شدن بکنند. مراقب باشید که لواشک بیش از اندازه در فر نماند و نسوزد. میتوانید آن را تا اندازهای در فر خشک کنید و برای کامل خشک شدن، در دمای بالکن یا حتی داخل خانه قرار دهید. بعد از چند روز خشکی لواشکها به اندازه مناسب خواهد رسید.