روش درست کردن وافلهای بلژیکی خوشمزه برای دسر
ابتدا تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کمی غلیظ شده و کف کند.شیر و کره را اضافه میکنیم و باز کمی مواد را با همزن میزنیم.آرد، بیکینگ پود، شکر و وانیل را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کرده و الک میکنیم. الک کردن آرد باعث میشود تا وافل ترد تر شده و بهتر پف کند.دستگاه وافل ساز رو به برق میزنیم یا قالب وافل را روی گاز میذاریم تا کمی داغ شود و بعد به اندازه یک ملاقه از مایه برداشته و روی قالب میگذاریم سپس در دستگاه را میبندیم.بعد از تقریبا ۵ دقیقه وافل پرس شده، فرم گرفته و سفت میشود و باز در دستگاه را میبندیم تا طلایی شود.
مواد لازم :
۱ لیوان آرد * ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری شکر *۱ عدد تخم مرغ
۳۰ گرم کره*۳/۴ لیوان شیر*نوک قاشق چایخوری وانیل