روش درست کردن کرپ پنیر و اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن…………….. به میزان لازم
نمک و فلفل……………. به میزان لازم
آبلیمو……………. ۲ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ………………..۱۰۰ – ۱۵۰ گرم
تخم مرغ …………….. ۴ عدد
شیر…………….. ۳ قاشق سوپخوری
اسفناج خرد کرده…………… ۱۵۰ گرم
قارچ اسلایس کرده ………………..۱۵۰ گرم
ژامبون گوشت…………… ۴ ورق
فلفل دلمه خرد کرده………….. ۳ قاشق سوپخوری
قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبلیمو در تابه مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید. آنگاه در تابهای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید. حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.
سپس در ظرف گودی تخم مرغها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید. کف تابه نچسب به قطر ۲۵ سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک مایه تخممرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید،
بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقا در مرکز تخممرغ مواد میانی را قرار دهید. حالا پنیر و فلفل دلمهای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجدداً به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود، سپس کرپ را در ظرف مناسبی جهت سرو قرار دهید.