روش سنتی گرفتن تلخی آبلیمو و راه سالم ماندن آن در دراز مدت
وقتی شما آبلیموهای شسته شده را داخل دستگاه یا آبمیوه گیری های خانگی میریزید این کار را با پوست انجام می شود در نتیجه تلخی پوست آبلیمو وارد آن می شود . چگونه باید این تلخی را از بین ببرید . سنتی ترین روش آن استفاده از هویج است. به ازای هر ۱۵ کیلو لیمو، ۴ عدد هویج با اندازه متوسط را پوست کنده و به شکل درسته درون آبلیمو بیاندازید و ۲۴ ساعت صبر کنید سپس هویجها را از آبلیمو خارج کرده و حالا آبلیمو را صاف کنید.
برای خراب نشدن آبلیمو در زمان طولانی : نکته بسیار مهم در نگهداری همه ترشیجات از جمله آبلیمو این است که باید در ظروف شیشهای نگهداری شوند. به هیچ عنوان در ظروف و بطریهای پلاستیکی آنها را نگه ندارید، چرا که اسید موجود در ترشیجات، مواد موجود در ظروف پلاستیکی را اکسید کرده و مواد سمی تولید میکنند که برای سلامت انسان بسیار خطرناک هستند.برای اینکه رنگ آبلیموی تازه با گذشت زمان کدر و سیاه نشود، باید آن را در جای تاریک و به دور از نور نگهداری کنید. حتی میتوانید با کشیدن یک پلاستیک مشکی روی شیشه آبلیمو از حفظ رنگ آبلیمو مطمئن شوید.