یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش صحیح خشک کردن بادام سبز

عکس, روش صحیح خشک کردن بادام سبز

بعد از پوست گرفتن، بادام ها را در مکانی که جریان هوا وجود دارد پهن کرده و روزی چند بار آنها را جابه جا کنید تا همه اطراف بادام به صورت یکسان خشک شوند.خشک کردن بادام هم مانند خشک کردن گردو است فقط با این تفاوت که دیگر نیازی به شستن ندارد.

ابتدا پوست سبز رنگ آن را جدا کنید اگر می خواهید دست هایتان رنگ نگیرد ابتدا دستکش های پزشکی به دست کنید و اگر دستکش ظرفشویی که به کارتان نمی آید هم می توانید روی آن به دست تان کنید. بادام ها را در مکانی که زمین آن آسفالت باشد ببرید آن ها را روی زمین بریزید و با کفش روی آن ها کمی فشار بدهید و به جلو حرکت بدهید می توانید به جای کفش از یک تخته کمک بگیرید و تخته را روی آن ها بکشید فشار باید در حدی باشد که پوست بادام ها نشکند.

بادام ها را زیر و رو و جابه جا کنید که همه اطراف آن خشک شود و مغز آن یکسان باشد. بعد از ۲ روز ازبادام ها یکی بشکنید اگر کاملا خشک شده بود آن را در جایی خنک و تاریک در سبد یا توری های پلاستیکی نگهداری کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر