روش پختن خورش بادمجان گوده شمالی
گردو: ۱٫۵ لیوان……………………..بادمجان متوسط: ۴ عدد
جعفری: ۶ قاشق غذاخوری…………………گوجه فرنگی: ۳ عدد
سیر: ۶ حبه…………………..پیاز متوسط: ۲ عدد
تمبر هندی: ۳ قاشق غذاخوری……………………..نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آب: ۱٫۵ لیوان………………………رب انار: ۱٫۲ لیوان
بادمجانها را پوست کرده و از وسط یک برش طولی روی آنها ایجاد کنید. کمی به بادمجانها نمک بزنید و سپس مواد داخل آن را آماده کنید. پیاز، گردو، جعفری، سیر و رب انار را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس سر گوجه فرنگیها را برش زده و داخل آن را خالی کنید. میتوانید محتویات داخل گوجه فرنگی را نیز به مواد گردو در مخلوط کن اضافه و هم بزنید. در آخر نیز نصف لیوان آب و ادویهها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و مواد را هم بزنید. مخلوط آماده شده را در داخل گوجهها و بادمجانها بریزید و پر کنید.
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و گوجهها و بادمجانها را در آن سرخ کنید. سپس یک لیوان آب داخل قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید.۱۰. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجانها و گوجهها در حرارت کم بجوشد و پخته شود.