یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پختن درست کوفته حسن پاشا استانبولی

عکس, روش پختن درست کوفته حسن پاشا استانبولی

روغن مایع ½ استکان
جعفری ۱ دسته
فلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
ادویه کاری و پولبیبر از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا به مقدار کافی

گوشت چرخ کرده ۸۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ استکان
نمک به مقدار کافی
مواد لازم برای پوره
سیب زمینی ۸ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
شیر ½ استکان
پنیر پیتزا ½ استکان
نمک به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
آب ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پیاز را به همراه سیر و جعفری درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا خرد شوند، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مخلوط پیاز درون یک کاسه مناسب می ریزیم.حالا تخم مرغ را به همراه آرد سوخاری، روغن مایع، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه کاری، پولبیبر و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس روی ظرف را می پوشانیم.

حالا ظرف را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد کوفته استراحت کند و مزه ها ترکیب شوند. ۱۰ دقیقه قبل از اتمام استراحت مواد گوشتی، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.در ادامه درون ظرف مورد نظرمان را با مقداری روغن چرب می کنیم، سپس از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی جدا کرده و به صورت کاسه فرم می‌ دهیم. حالا کاسه های گوشتی را به صورت مرتب کنار هم درون ظرف می چینیم.

ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا گوشت کمی بپزد. در این فاصله سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس به چهار قسمت تقسیم کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم.در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم سیب زمینی درون آب بماند تا کاملا پخته و نرم شود. زمانی که سیب زمینی کاملا پخته شد، آنرا درون یک کاسه مناسب ریخته و با پشت چنگال به خوبی له و پوره می کنیم.

در حالی که پوره سیب زمینی داغ می باشد کره را به همراه شیر، پنیر پیتزا و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه ظرف را از فر خارج می کنیم.در ادامه پوره سیب زمینی را درون قیف ماسوره ای ریخته و به فرم دلخواه روی کاسه های گوشتی پایپ می کنیم. حالا رب گوجه فرنگی را با آب مخلوط کرده و به صورتی که روی پوره سیب زمینی ریخته نشود درون ظرف می ریزیم.

در ادامه مقداری پنیر پیتزا روی پوره سیب زمینی ریخته و ظرف را طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پنیر پیتزا کاملا ذوب و روی آن طلایی شود. در نهایت ظرف را از فر خارج کرده، سپس روی کوفته ها را با جعفری خرد شده تزیین می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر