یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پختن ران یا ساق مرغ در فر

عکس, روش پختن ران یا ساق مرغ در فر

اگر میخواهید فقط با قسمت ساق یا ران مرغ خود غذایی خوشمزه درست کنید می توانید ساق مرغ سوخاری شده را درست کنید. اول از همه سیر را رنده و جعفری را خیلی ریز خرد کنید. بعد روغن زیتون را در کاسه کوچکی بریزید. سیر، جعفری، آبلیمو، خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.ساق های مرغ را در کاسه بزرگی قرار دهید. سس را روی آن بریزید و با دست زیر و رو کنید تا همه ساق ها خوب به آن آغشته شوند. سعی کنید کمید از سس را زیر پوست مرغ فشار دهید تا ساق ها خوب طعم دار شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و ۶ ساعت یا از شب تا صبح بگذارید به همان حال بماند.

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر دارای خطوط برجسته (مثل تابه گریل) فویل آلومینیومی بکشید یا از روکش سیلیکونی سینی فر استفاده کنید. تا فر گرم میشود، ساق ها را از یخچال خارج کنید و روی فویل بچینید تا به دمای اتاق برسند. سمت پوست دار ساق باید روی سینی قرار بگیرد.

اگر از سس چیزی در کاسه باقی مانده آن را روی ساق مرغ ها بمالید. سینی را ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از این مدت به کمک انبر یا دو چنگال ساق ها را در سینی بچرخانید و سینی را ۲۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید. برای برشته شدن پوست مرغ میتوانید در آخر یکی دو دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.وقتی ساق مرغ در فر پخته شد سینی را خارج کنید و روی ساقها جعفری تازه خرد شده بریزید غذا را سرو کنید.راه دیگر آغشته کردن مرغ به سس این است که آن را همراه با سس داخل کیسه زیپ داری بریزید. زیپ را ببندید و کیسه را خوب تکان دهید سپس بگذارید ۶ ساعت بماند.

مواد لازم برای ساق مرغ در فر
ساق مرغ ۱۴ عدد
روغن زیتون تصفیه شده ۱/۴ پیمانه
سیر رنده شده یا له شده ۴ حبه
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر