یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پختن ساده کیک هویج تخته‌ای

عکس, روش پختن ساده کیک هویج تخته‌ای

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچ را با اسپری آشپزی چرب کنید.در یک کاسه مخلوط، آرد، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین، زنجبیل و جوز را با هم به مدت ۲۰ ثانیه مخلوط کنید و کنار بگذارید.در یک کاسه مخلوط بزرگ، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید و در عین حال تکه‌های بزرگ شکر قهوه‌ای را با دست‌تان خرد کنید.

مواد لازم برای کیک هویج تخته‌ای
۲ پیمانه آرد همه کاره (۲۸۳ گرم)
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱/۴ قاشق چایخوری پودر جوز
۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفید
۲/۳ پیمانه شکر قهوه‌ای روشن (۱۵۰ گرم)
۳/۴ پیمانه (۱۷۵ میلی لیتر) روغن مایع یا روغن کانولا
۱/۲ پیمانه (۱۲۵ گرم) سس سیب
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۳ پیمانه (۳۴۰ گرم) هویج پوست گرفته و ریز رنده شده (از حدود نیم کیلو هویج)
۱/۲ پیمانه یا بیشتر گردوی ریز خرد شده برای تزئین (اختیاری)
۳۴۰ گرم پنیر خامه‌ای، نزدیک به دمای اتاق
۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم) کره بدون نمک، نزدیک به دمای اتاق
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۵ پیمانه (۶۲۵ گرم) شکر پودر شده

روغن، سس سیب، تخم مرغ و وانیل را به شکر اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی خوب هم بزنید تا زمانی ترکیب شوند.
مخلوط آرد را به این ترکیب اضافه کنید سپس هویجها را در آن بریزید. خمیر را روی سینی فر بریزید وخوب پهن کنید تا سطح کاملا یکسانی داشته باشد.

آن را در فر به مدت ۲۳ تا ۲۷ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی خلال دندان را در مرکز آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید.
بگذارید کیک کاملا خنک شود. سپس آن را با خامه پنیری تزئین کنید، گردوی خرد شده را روی اطراف سینی ریخته و هویج تزئینی را فقط به هنگام سرو کردن روی هر یک از برشها بگذارید.
در کاسه همزن ثابت (یا در یک کاسه مخلوط با همزن ایستاده) پنیر خامه‌ای و کره را هم بزنید تا زمانی که لطیف شود.
وانیل و شکر پودر شده را به آن اضافه کنید و بزنید تا زمانی که سبک شود و پف کند.

اگر در مورد تزئین خامه‌ای کیک مشکل دارید و فکر می‌کنید خیلی زیاد است می‌توانید از این دستورالعمل استفاده کنید: ۲۲۰ گرم پنیر خامه‌ای، ۱/۲ پیمانه کره، ۳ و ۱/۲ پیمانه پودر شکر و ۳/۴ قاشق چایخوری اسانس وانیل. این مقدار مواد تشکیل دهنده خامه ما را به اندازه ۱/۳ دستور اصلی می‌رساند و فقط روی کیک را می‌پوشاند. اگر می‌خواهید یک لایه ضخیم خامه‌ای داشته باشید طبق دستور اصلی عمل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر