روش پختن ساده ی آش ماسووا
نخود پخته ۱۵۰ گرم………………………..برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم
کشک یک پیمانه سرخالی………………………..نمک و فلفل به اندازه لازم
جعفری تازه برای تزیین………………………..پونه خشک برای تزیین
بلغور گندم ۱۰۰ گرم………………………..اسفناج ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
ابتدا بلغور و برنج را میگذاریم کاملا بپزد.
سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمهای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید.
بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده اضافه کنید.
بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه میکنیم و میگذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.