یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پختن سنتی تاک پلو

عکس, روش پختن سنتی تاک پلو

برای درست کردن این غذای سنتی و خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید :

پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری………………………..روغن: ۱ پیمانه
زعفران: ۱ قاشق چایخوری………………………..سس سویا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم………………………..برنج: ۴ پیمانه
برگ مو: ۴۰۰ گرم………………………..فیله مرغ: ۸ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد………………………..گرد غوره: ۱ قاشق چایخوری

ابتدا برنج را بشویید و به مدت ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه سس سویا، پودر خردل، زعفران، نمک و فلفل قرمز در ظرفی مخلوط کنید. فیله‌های مرغ را به ظرف مواد اضافه کنید و کامل مواد را مخلوط کنید.

درب ظرف را بپوشانید و ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. در یک قابلمه مقداری آب پر کنید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برنج خیس شده را به آب جوش اضافه کنید.

برگ مو را به اندازه مدنظر خرد کنید و بعد از ۲ دقیقه به قابلمه برنج اضافه کنید. بعد از چند دقیقه که برگ مو و برنج نرم شدند، مواد را آبکش کنید. سپس در قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مدنظر را بگذارید و برنج و برگ مو را در قابلمه بریزید. در لابه لای برنج و برگ مو نیز گرد غوره را اضافه کنید.

به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا قابلمه برنج کامل دم بکشد. سپس فیله‌های مرغ را از یخچال خارج و در یک ماهی تابه سرخ کنید. بعد از آماده شدن برنج، در دیس بکشید و فیله‌های مرغ را در اطراف آن بچینید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر