روش پختن سوفله قارچ با تره فرنگی
برای درست کردن این فینگر فود شما به فر یا توستر نیاز دارید. نخست مواد اولیه زیر را تهیه کنید:
روغن سبزیجات…………….۴ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک…………….۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل………………به میزان دلخواه
پنیر پیتزا رنده شده………………..تقریباً ۱۰۰ گرم
قارچ درشت……………..نیمکیلوگرم
ترهفرنگی …………………۲ شاخه
اسفناج……………نیم کیلوگرم
قارچها را خیلی آرام و با سرعت در زیر آب سرد بشورید. در سینی فر بچینید. داخل آنها را از روغن زیتون و بالزامیک پر کنید تقریباًهر کدام یک قاشق چایخوری لازم دارد نمک و فلفل هم بزنید. ۵ دقیقه در فر که از قبل با درجه ۱۷۵ سانتیگراد گرم شده بگذارید در این فاصله قسمت سفید ترهفرنگی را گرد خرد کنید نازک در روغن تفت دهید تا نرم شود اسفناجها را هم خرد کرده کمی تفت دهید. قارچها را از فر خارج کرده داخل آنها را از مواد سبزیجات پر کنید روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.