روش پختن سوپ با پاستا و مرغ یک طعمی جدید
برای پختن این سوپ به این مواد نیاز دارید :
گوشت سینه مرغ بدون چربی و استخوان خرد شده ۱۷۰ گرم
میکس سبزیجات ۲۲۵ گرم ( کرفس، پیاز، و فلفل دلمه ای و خلال هویج )
۷ فنجان آب مرغ بدون چربی
یک فنجان پاستا نپخته طرح دار سبوس دار
نمک و فلفل به میزان کافی
یک قابلمه متوسط را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید.کف قابلمه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید.مرغ ، سبزیجات، هویج، و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید.به مدت ۶ دقیقه یا تا زمانی که مرغ شروع به قهوه ای شدن بکند و سبزیجات نرم شوند بپزیدشان،مرتب محتویان قابلمه را بهم بزنید.آب مرغ را اضافه کنید، و به جوش بیاوردیش.پاستا را اضافه کنید، حرارت را به متوسط کم کنید، به مدت ۸ دقیقه و یا تا زمانی که پاستابپزد روی شعله نگهش دارید.