یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پختن ماهی عنکاس به سبک جنوبی ها

عکس, روش پختن ماهی عنکاس به سبک جنوبی ها

ادویه نصف قاشق مرباخوری ……………………..انکاس: ۲۵۰ گرم( برای دو نفر)

نمک و فلفل: به مقدار لازم………………………..خرما: ۳ تا ۴ عدد

زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری………………….پیاز: ۲ عدد

روغن: به مقدار لازم……………………….رب گوجه: یک تا ۲ قاشق غذاخوری

نکته : شما می‌توانید نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده و قارچ تفت داده شده را نیز به این خوراک اضافه کنید.

عنکاس را تمیز کنید و بشویید. سپس آن را به مکعب‌های کوچک برش بزنید و با خرماها در یک قابلمه آب بریزید. عنکاس‌ها را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا نرم و خوش‌رنگ شوند.

پیازهای خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس عنکاس آب‌پز شده و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید. در ادامه رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه را در تابه بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

یک پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس شعله گاز را کم کنید و درب تابه را ببندید تا خوراک برای ۱۵ دقیقه بپزد. برای سرو، عنکاس را در ظرف بکشید و دور آن را با پیاز و تربچه تزئین کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر