روش پخت بادمجان سوخاری پیش غذایی مجلسی
یک پیش غذای بسیار شیک و فوق العاده خوشمزه که برای درست کردن آن به بادمجان ، آرد ، پودر سوخاری، ادویه و نشاسته ذرت و تخم مرغ نیاز دارید. قبل از پختن غذا از تلخ نبودن بادمجان خود مطمئن شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر
پودر سیر، نعناع خشک به مقدار کافی
زعفران دم کرده به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار لازم
بادمجان ۴ تا ۵ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار کافی
در ابتدا بادمجانها را تمیز بشورید و پوست بکنید، طوری که کلاهک بادمجان از آن جدا نشود، سپس روی آن برش های طولی دهید و بادمجان را به ۶ قسمت تقسیم کنید.برشها باید به شکلی باشد که هر ۶ قسمت از کلاهک آویزان باشند.
بعد بادمجانها را داخل ظرف آب نمک قرار دهید، درب ظرف را ببندید و جسم سنگینی روی آن بگذارید تا به مدت نیم ساعت کاملا در آب نمک غوطه ور باشند و تلخی آنها از بین برود.سپس در ظرفی تخممرغها را خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بعد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، نعناع خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
حالا به مقدار دلخواه زعفران را در مقدار کمی آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشد تا عطر زعفران آزاد شود، بعد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران کاملا در ترکیب پخش شود.در ظرف دیگری آرد و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید، بهتر است آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و در ظرف دیگری هم پودر سوخاری را بریزید.
بعد بادمجانها را بعد از مدت گفته شده از آب نمک دربیاورید و آبکشی کنید و بدون اینکه خشک کنید در مخلوط آرد و نشاسته بغلتانید تا تمام سطح آن با آرد پوشانده شود.سپس بادمجانها را در ظرف تخم مرغ و ادویه فرو کنید و کمی نگه دارید تا همه قسمتهای آن با ادویه پوشانده شود، بعد از آن داخل پودر سوخاری کنید و خوب بغلتانید.
بعد از آن یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مقدار کافی روغن در آن بریزید تا داغ شود، سپس بادمجانها را که با آرد سوخاری پوشانده شدهاند در روغن سرخ کنید.عد از اینکه یک طرف بادمجان سوخاری شد و رنگ آن طلایی رنگ شد، آن را برگردانید تا همه قسمتهای بادمجان کاملا سوخاری شود، بعد از روی حرارت بردارید. در آخر بادمجان سوخاری را در ظرف مناسب قرار دهید و اطراف آن سیبزمینی سرخ کرده بریزید و همراه با سس کچاب سرو کنید.