روش پخت خوشمزه ی گوزلمه ارومیه
مواد لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم…………………روغن یا کره حیوانی: به مقدار لازم
ماست چکیده: یک و نیم لیوان………………نان خشک: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد…………………….سیر: ۲ تا ۴ حبه
شما میتوانید گوزلمه را با کمی سبزی خشک و معطر تزئین کنید.اگر مشکل چربی و کلسترول ندارید از روغن حیوانی زردرنگ استفاده کنید تا رنگ و لعاب بهتری به غذای شما دهد.
آموزش:
روغن حیوانی یا کره را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سیر له شده را با زردچوبه در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود. در ادامه تخممرغها را روی سیر سرخ شده بشکنید و آنها را هم بزنید تا تخممرغ بپزد و ببندد. ماست و آب را در یک قابلمه بریزید و آنها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. در این مرحله، ماست و آب را مرتب هم بزنید تا ماست نبرد و گلوله گلوله نشود.
صبر کنید تا ماست کمی رقیق و در آب حل شود؛ سپس مخلوط تخممرغ و سیر را بههمراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید. گوزلمه را پس از چند دقیقه در کاسه بکشید و در آن، نان خشک تیلیت کنید.