یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پخت سوپ خامه ای مجلسی اعلاء

عکس, روش پخت سوپ خامه ای مجلسی اعلاء

اگر می خواهید یک سوپ مجلسی درجه یک درست کنید این گزینه بهترین گزینه است. برای درست کردن این سوپ خامه برای ۶ نفر به مواد زیر نیاز هست :

آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری ، جو پرک ۱۰۰ گرم
هویج متوسط: یک عددرنده‌ شده ،  کتف مرغ: ۶ عدد، آب پز و رشته رشته شده
آب مرغ: ۳ پیمانه کره: ۶۰ گرم
شیر: نیم لیتر خامه: ۱۰۰ گرم(نصف پاکت خامه صبحانه)
جعفری ساطوری: دو قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل: به میزان لازم

نخست جو راپاک کرده وچندساعت بخیسانیدوبعد آبکش کرده و همراه یک لیتر آب‌جوش روی شعله ملایم نیم ساعت بپزید.هویج رنده شده و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید.هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید.پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.گوشت مرغ رشته شده رو همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید.اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب‌جوش اضافه کنید.نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنیدوخوب بهم بزنید.یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا سبزبماند و رنگش عوض نشود.
جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له می‌‌شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر