روش پخت سوپ خامه ای مجلسی اعلاء
اگر می خواهید یک سوپ مجلسی درجه یک درست کنید این گزینه بهترین گزینه است. برای درست کردن این سوپ خامه برای ۶ نفر به مواد زیر نیاز هست :
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری ، جو پرک ۱۰۰ گرم
هویج متوسط: یک عددرنده شده ، کتف مرغ: ۶ عدد، آب پز و رشته رشته شده
آب مرغ: ۳ پیمانه کره: ۶۰ گرم
شیر: نیم لیتر خامه: ۱۰۰ گرم(نصف پاکت خامه صبحانه)
جعفری ساطوری: دو قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل: به میزان لازم
نخست جو راپاک کرده وچندساعت بخیسانیدوبعد آبکش کرده و همراه یک لیتر آبجوش روی شعله ملایم نیم ساعت بپزید.هویج رنده شده و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید.هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید.پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.گوشت مرغ رشته شده رو همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید.اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آبجوش اضافه کنید.نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنیدوخوب بهم بزنید.یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا سبزبماند و رنگش عوض نشود.
جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له میشود.