روش گرفتن درست ترشی فلفل هالاپین
شوید ……………..۴ شاخه
سرکه…………..۱ و ۱/۲ پیمانه
اب……………… ۱ و ۱/۲ پیمانه
فلفل هالاپینو ……………..۱۰ عدد درشت
سیر…………. ۶ حبه درشت
نمک………….. ۱ قاشق چای خوری
فلفل هالاپینوها رو بشورید و باریک حلقه حلقه خرد کنید. بریزید داخل قابلمه همراه آب – سرکه و نمک بزارید تا بجوش بیاد.۳) همین که به جوش اومد از روی حرارت بردارید.۲ تا شیشه تمیز و خشک حاضر کنید ته هر کدوم از شیشهها ۳ حبه سیر و ۲ شاخه شوید بزارید و فلفلها رو همراه آب و سرکه بریزید داخل شیشهها…. در شیشهها رو بلافاصله کیپ نکنید بزارید خنک بشن و بعد محکم درشون رو سفت ببندید.