روش گرفتن مربای پوست هندوانه مجلسی
یک مربای خوشمزه و بسیار به صرفه که میتوانید با پوست دور ریختی هندوانه درست کنید. برای اینکار بخش سفید پوست هندوانه را جدا کنید و به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید.
برشهای آماده شده را در کمی آب بریزید و بجوشانید. بعد از چند دقیقه جوشیدن و شفاف شدن برشها، آنها را آبکش کنید و آب را دور بریزید. سپس برشها را داخل قابلمهای که میخواهید مربا را در آن درست کنید.
بریزید و تا روی برشها آب بریزید و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و بگذارید تا برای چند ساعت استراحت کند. سپس به آن شکر و هل اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. میزان شکر برای مربای پوست هندوانه، باید کمی بیشتر از وزن پوست هندوانه باشد. به عنوان مثال برای نیم کیلوگرم پوست هندوانه برش خورده به چیزی حدود ۷۵۰ گرم شکر نیاز خواهید داشت. برخی افراد برای درست کردن مربای پوست هندوانه از آهک استفاده میکنند. استفاده از آهک باعث میشود شکل برشها بهتر بماند.