یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

زنجانی ها بوغدا آشی را چگونه درست می کنند

عکس, زنجانی ها بوغدا آشی را چگونه درست می کنند

این آموزش برای ۶ نفر است. بوغدا آشی ، آش گندم و آش سنتی مردم زنجان است.

هم چنین ببینید:

روش پخت سوت آشی یا آش محبوب زنجانی

مواد لازم برای بوغذا آشی زنجان ( آش گندم)

۲۵۰ گرم گندم ………………۲ کیلوگرم اسفناج …………. ۲ قاشق غذاخوری آرد

۵۰۰ گرم نخود، عدس، لوبیا قرمز …………….۵ عدد پیاز

۲۰۰ گرم روغن ……………نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آموزش:

ابتدا نخود، لوبیا و عدس را در ظرف های جداگانه به مدت حداقل ۱۲ ساعت خیس کنید و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن کاملا گرفته شود. گندم را خوب شسته و به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل آب خیس کنید.پیاز را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و داخل آن روغن بریزید تا داغ شود.

پیاز را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف و طلایی رنگ شود. به پیاز زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا خامی زردچوبه گرفته شود. سپس حبوبات و گندم را به قابلمه اضافه کنید.به مقدار لازم آب داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب جوش بیاد. حرارت را کم کنید و آش را مرتبا هم بزنید تا ته نگیرد.

بعد از اینکه حبوبات خوب پخته شد، اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید آش به آرامی پخته شود و دائما آن را هم بزنید.بعد از اینکه آش خوب پخته شد، در ده دقیقه آخر در یک ظرف دیگر دو قاشق غذاخوری روغن را همراه آرد روی حرارت قرار دهید و آرد را خوب سرخ کنید و به قابلمه آش اضافه کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر