سالاد بادمجان دلمهای پیش غذای مجلسی برای غذاهای گوشتی
برای درست کردن این سالاد مجلسی به مواد زیر نیاز دارید 🙁 این سالاد با انواع غذاهای گوشتی یا ماکارونی قابل سرو است)
سرکه………………۴ قاشق سوپخوری (یکچهارم پیمانه)
روغن زیتون………………به میزان لازم
نمک، فلفل………………اندکی به دلخواه
بادمجان دلمهای……………….۳ عدد
جعفری………………..صد گرم، خردشده
سیر……………..۴ حبه، له شده
بادمجانها را شسته و با پوست حلقهحلقه کرده و اندکی نمک بپاشید و کنار بگذارید تا تلخی آن برود. سپس آنها را در فر کباب کرده یا در روغن سرخ کنید. بادمجانهای آماده شده را در ظرفی چیده و سیر، جعفری، نمک، سرکه و فلفل را که با هم مخلوط کردهاید، روی آن ریخته و اجازه دهید در ظرف را بگذارید تا چند ساعت بماند و مزهدار شود.