سالاد نودل روش تهیه سنتی آن
برای درست کردن این سالاد رژیمی و خوشمزه شما به موادی که در زیر نوشته ایم نیاز دارید.
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری ، نودل سبزیجات: ۲ بسته، مغز کاهو: ۱ عدد کوچک،ژامبون: ۳ ورق
خیارشور: نصف پیمانه ، زیتون بیهسته: نصف پیمانه ، پیازچه: ۵ تا ۱۰ شاخه ، کنسرو ذرت: نصف پیمانه ،
سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مغز کاهوی شسته شده را به صورت یکدست خرد کنید.پیازچهها را از وسط به به صورت طولی برش زده و سپس خرد کنید.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.زیتونها را حلقهحلقه خرد کنید.نودلها را با ادویهی خودشان به مدت ۳ تا ۴ دقیقه داخل آب جوش بپزید و آبکش کنید.بعد از خنک شدن نودل، آن را به همراه باقی سبزیجات و سس مایونز و سس فرانسوی داخل یک کاسهی بزرگ ریخته و به آهستگی هم بزنید.برای طعم بهتر، سالاد را برای یک شب داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر بروند و سالاد کاملا خنک شود.