ساندویچ برنج و سبزیجات غذای مجلسی گیاه خواران
برای درست کردن این غذا شما به برنج قهوه ای ، سیر ، پونه کوهی ، لوبیا ، زیره سیاه ، ادویه ، سس سویا ، ذرت ، رب گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و پیاز نیاز دارید .
مواد لازم:
فلفل دلمه ای ۱ عدد…………………………………….سیر ۲ حبه …………………..رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای ۱ لیوان…………………………زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری
لوبیا پخته ۱ لیوان…………………………ذرت پخته ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد………………………..پونه کوهی ۱ قاشق چایخوری
خیار ۱ عدد……………………………..سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
آموزش:
برنج را داخل قابلمه بریزید و ۲ لیوان آب اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید برنج بپزد ( میتوانید از برنج سفید هم استفاده کنید ، نوع پخت برنج بسته به نوع برنج متفاوت است ). داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، لوبیای پخته ، ذرت پخته ، سس سویا ، زیره سبز ، پونه کوهی ، رب گوجه فرنگی و مقداری فلفل اضافه کنید.
با حرارت متوسط ۵ دقیقه مواد را هم بزنید و تفت دهید سپس برنج پخته را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید و از روی حرارت بردارید. مواد را داخل نان پیتا یا نان لواش بریزید و روی آن تکه ای خیار قرار دهید و سرو کنید ؛ میتوانید در کنار این ساندویچ از از زیتون ، سالاد شیرازی و … استفاده کنید.