ساندویچ مرغ و قارچ خانگی به روش فست فودی
شاید درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ در ظاهر کار ساده ای باشد و نیازی نباشد آموزش آن را مطالعه کنید اما اگر میخواهید ساندویچ شما یک طعم بی نظیر و فست فودی داشته باشد با این آموزش در یاس فان همراه شوید. خوب برای درست کردن این غذا شما باید اول سس آن را درست کنید . برای تهیه سس قارچ، ابتدا قارچها را بشویید، خشک کنید و اسلایس نمایید. کف تابهای یکی دو قاشق روغن بریزید و بگذارید روی شعله داغ شود. سیر خرد شده را به روغن اضافه کنید. حدود ۳ دقیقه تفت بدهید تا سیر معطر شود. سپس قارچ را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ پخته و قهوهای رنگ شود و حجم آن کاهش پیدا کند. ۱ پیمانه آب مرغ را همراه با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید سپس شعله را کم کنید. ۱ قاشق کره را داخل سس بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. اجازه دهید سس روی شعله ملایم غلیظ شود. در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده هم روی سس بریزید.
برای تهیه ساندویچ، کف یک تابه تمیز را چرب کنید و بگذارید روی شعله ملایم داغ شود. دو عدد نان تست را بردارید و یک طرف آنها کره بمالید. سپس آنها را داخل تابه قرار دهید (طرفی که کره مالیده شده کف تابه قرار بگیرد). پنیر موزورلا و پنیر پارمزان را به ترتیب روی نانها بریزید و صبر کنید تا پنیر روی نان ذوب شود.حال نانها را از تابه خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید. روی یکی از نانها مرغ پخته خرد شده را بریزید. سپس یکی دو قاشق از سس قارچ را اضافه کنید (سعی کنید بیشتر قارچهایش را بردارید و زیاد مایع برندارید). ساندویچ را با نان پنیری دیگر ببندید و کمی فشار دهید. ساندویچ مرغ و قارچ آماده است. نوش جان
سیر ۳ حبه
قارچ ۲۰۰ گرم
آب مرغ ۲-۳ پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن ۲ قاشق غذاخوری
نان تست ۲ اسلایس
پنیر موزورلا ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده دلخواه
مرغ پخته