یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

سس کاراملی را چطوری درست کنم

عکس, سس کاراملی را چطوری درست کنم

برای درست کردن سس کاراملی شما نیاز به شکر فهوه ای دارید و نباید از شکر سفید استفاده کنید همچنین خامه و شیر و کره نیز باید موجود باشد. مواد لازم را به اندازه های زیر تهیه کنید : ( این سس را می توانید به عنوان دسر سرو کنید )

شکر قهو ه ای :۳/۴ لیوان دسته دار فرانسوی
شیر:۳ ق غ
خامه:۱۰۰ گرم
کره:۵۰ گرم

ابتدا خامه و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس شکر و کره را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شده و کمی غلیظ شود.بعد از حدود ۲ دقیقه شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود. این کارامل باید غلیظ و رنگ آن کاراملی باشد.بعد از اینکه سس کارامل خنک شد آن را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و دربش را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.به این نکته دقت داشته باشید که کارامل را حتما به مدت مناسبی حرارت دهید و اگر حرارت بیش از اندازه باشد موجب تلخ شدن آن خواهد شد.اگر هم مدت زمان کم تری آن را روی حرارت قرار دهید باعث میشود کارامل شکرک پس از مدتی بزند.این کارامل عطر و طعم خیلی خوبی دارد و به علت وجود خامه در آن وقتی داخل یخچال قرار می دهید کمی سفت میشود پس آن را چند دقیقه قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید تا کمی روان شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر