یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

سنتی و درست ترین روش انداختن ترشی بادمجان

عکس, سنتی و درست ترین روش انداختن ترشی بادمجان

این آموزش روش درست کردن اصیل و مجلسی ترشی بادمجان است. موادی که در انتهای آموزش ذکر شده مناسب برای ۴ نفر است می توانید به میزان افزایش تعداد نفرات مواد را افزایش دهید. بهتر است بار اول این ترشی را به میزان کم درست کنید.

نکات مهم :

بهترین نوع سرکه از انگور، کشمش و سیب تهیه میشود.
به دلیل ناخالص بودن سرکه ، آن را چند دقیقه ای بجوشانید و بعد از سرد شدن استفاده کنید.
سرکه را به مقداری داخل ظرف ترشی بریزید که روی مواد را بگیرد.
هرگز از ظروف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده نکنید و فقط از ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده کنید.
ظرف های ترشی باید در جای خنک قرار دهید.
برای تندتر شدن ترشی در هر لایه میتوانید از فلفل سبز قلمی استفاده کنید.
اگر با غذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید.
به جای نعنا خشک میتوانید از سبزی چوچاق یا زولنگ که یک سبزی محلی شمالیست استفاده کنید.
استفاده از مقداری سیاه دانه در این ترشی باعث خوش عطری آن خواهد شد.
بادمجان ها را فقط در حدی بپزید که خامی آنها گرفته شود.
سبزی ها و بادمجان های شسته شده باید کاملا خشک شوند.
در ترشی بادمجان برای زیباتر شدن از آن از سرکه قرمز استفاده کنید.
به میزان نمک گفته شده در هر شیشه ترشی دقت کنید تا شور نشوند.
در این ترشی به دلخواه میتوانید از از ادویه ی ترشی ، گلپر ،فلفل سیاه و قرمز استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترشی بادمجان
ترشی بادمجان جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .
ترشی بادمجان را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بادمجان ها را خوب بشورید و سر آن ها را پوست بگیرید.بادمجان ها نباید خیلی قلمی باشند بهتر است از بادمجان ها تو پر و ریز استفاده کنید.بادمجان ها را یک برش عمودی عمیق بزنید.در یک قابلمه مناسب مقداری سرکه و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید.بادمجان ها را درون قابلمه سرکه ریخته و بگذارید تا دو طرفش حدود ۱۰ دقیقه درون سرکه بپزد و تغیر رنگ بدهد. بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند .سبزی ترشی را نیز پاک کنید بشورید سپس آن را ریز ریز خرد کنید.سیر ها را ریز رنده کنید و به سیر اضافه کنید.فلفل های سبز تند را نیز ریز خرد کنید و به سبزی اضافه کنید.هویج را نیز پوست بگیرید سپس آن را ریز رنده کرده و به سبزی اضافه کنید. با هم مخلوط کنید.نمک فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به سبزی اضافه کنید و هم بزنید.سپس شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده اید پر کنید.بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر که از قبل تمیز کرده اید و آن را استریل کرده اید ریخته و سرکه را به آن اضافه کنید. به اندازه ای سرکه اضافه کنید که اندازه ی آن بالاتر از بادمجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از ۱۰ الی ۱۲ روز ترشی قابل خوردن است.

مواد لازم میزان لازم
بادمجان ریز ۱ کیلو *** سرکه به میزان لازم***سبزی ترشی(ترخون،نعنا، جعفری، مرزه) نیم کیلو***سیر ۴ حبه
فلفل سبز تند ۳ عدد***هویج ۲ عدد***نمک، فلفل سیاه به میزان لازم***زرد چوبه ۱/۲ قاشق چای خوری

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر