سه ترفند غلیظ و مجلسی شدن سوپ جو
۳ راه غلیظ شدن سوپ جو:
برای غلیظ شدن سوپ جو ، مقداری از آن را در غذا ساز بریزید و پورهکنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوطکنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
افزودن خامه میتواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
برای پخت سوپ جو، میتوانید جو را چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیمپز شد هویج را نگینی خردکنید و به آن اضافه کنید. پیاز را خردکرده و سرخکنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپتان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خردشده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپتان جا بیفتد. اگر بخواهید از مرغ استفاده کنید مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و جو و هویج خردکرده داخل قابلمه بپزید، و اجازه بدهید مغزپخت شوند و بعد سبزی یا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنید و بگذارید باهم خوب بپزند. و جا بیفتد، و در آخر آبلیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند. اگر میخواهید از جو پرک استفاده کنید مرغ و هویج و پیاز را بپزید و در آخر جو پرک و سبزی و … را اضافه کنید. زیرا جو پرک زود له میشوند.