یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

سوپ جو پرک با بهترین آموزش روش پخت

عکس, سوپ جو پرک با بهترین آموزش روش پخت

۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ، یک عدد هویج متوسط ، ۱/۴ سینه کامل سینه مرغ ، ۳ قاشق غذا خوری سبزی سوپ یا جعفری تازه خرد شده، ۲ قاشق غذا خوری زرشک ( می توانید زرشک را اضافه نکنید اختیاری است ) پیاز یک عدد . نمک و فلفل یک قاشق چای خوری .

ابتدا جو پرک را بشویید.پیاز را رنده کنید، با جو پرک و سینه مرغ داخل قابلمه بریزید.آب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید.اواسط پخت هویج را پوست گرفته رنده ریز کنید به مواد اضافه کنید.سینه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید.مرغ ریش شده را به قابلمه برگردانده رب گوجه را اضافه کنید.وقتی سوپ جا افتاد نمک و فلفل و سبزی و زرشک را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.هنگام پخت درب قابلمه را کاملا نبندید چون جو هنگام پخت کف میکنه و سر میره.سبزی و زرشک را میتوانید بعنوان تزیین استفاده کنید و داخل سوپ هنگام پخت اضافه نکنید.بجای رب گوجه فرنگی میتوانید از شیر و خامه استفاده کنید که در این صورت سوپی سفید خواهید داشت.( برای داشتن سوپ سفید مقدار آب را کم کنید و به همان مقدار شیر اضافه کنید)جو پرک احتیاجی به خیس کردن ندارد.هنگام سرو حتما از آبلیمو یا لیموی تازه استفاده کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر