سوپ خامه ای با میگو و سس ماهی
برای درست کردن این سوپ خوشمزه به ریشه زنجبیل ، کنسرو ذرت شیرین خامه ای ، کنسرو ذرت شیرین خامه ای، گوشت کنسرو میگو و …. پس این سوپ با مواد اولیه همیشگی سوپها درست نمی شود .
مواد لازم
کنسرو ذرت شیرین خامه ای: ۳۷۵ گرم………….گوشت کنسرو میگو آبکش شده: ۱۷۵ گرم
روغن نباتی: ۱ قاشق غذاخوری…………..عصاره مرغ: ۷۰۰ میلی لیتر
سیر له شده: ۳ حبه………………………سس ماهی تایلندی: ۱ قاشق غذاخوری
ریشه زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق چای خوری………….تخم مرغ: ۱ عدد
شوید تازه خرد شده جهت تزیین: مقداری………………. نمک فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
آموزش:
روغن را داخل قابلمه بزرگی حرارت داده, سیر را اضافه نموده و یک دقیقه هم بزنید. زنجبیل را به قابلمه اضافه نموده, عصاره مرغ و ذرت شیرین خامه ای را افزوده و به جوش آورید. سس ماهی, گوشت میگو, نمک و فلفل را اضافه نمایید. اجازه دهید سوپ به جوش بیاید .
. تخم مرغ را بزنید و کم کم به سوپ اضافه نمایید, به طوری که به صورت رشته های بلند در بیاید. اجازه دهید مواد حدود ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند . سوپ خامه ای ذرت شیرین را با ملاقه داخل کاسه های سوپ خوری ریخته و با گشنیز روی آن را تزیین نمایید، فلفل را روی آن بپاشید و گرم سرو نمایید.