سوپ سفید قارچ مجلسی با طعمی بی نظیر
با این مقادیر برای ۱۳ نفر می توانید سوپ درست کنید :
شیر شش لیوان…………………….قارچ نیم کیلو……………………….فلفل دلمهای نصف عدد
جو پرک دو کاسه سوپخوری…………………….نمک و زعفران به مقدار لازم
ران مرغ دو عدد………………..پیاز یک عدد
آرد برنج دو قاشق غذاخوری…………………….روغن حیوانی دو قاشق غذاخوری
چهار عدد مغز ران مرغ، یک عدد پیاز درسته، نمک و آب را در قابلمه ریخته، حدود ۲ الی ۳ ساعت میپزیم.آب مرغ را جدا کرده، پیاز پختهشده را دور میریزیم و گوشتهای مرغ را خرد میکنیم. کمی از گوشتهای مرغ را برای تزئین زعفرانی میکنیم.
نصف بیشتر قارچ را با دنده ریز رنده میکنیم سپس آن را همراه مرغ خردشده و دو کاسه ماستخوری جو پرک، به آب مرغ اضافه کرده، برای یک ساعت میپزیم تا جو پرک پختهشده و سوپ سفتی به دست آید. در حین پخت چندین مرتبه سوپ را هم میزنیم تا ته نگیرد.
دو قاشق غذاخوری آرد برنج را در یک لیوان ریخته، یک لیوان شیر کمکم به آن اضافه میکنیم تا محلول یکنواختی به دست آید.بقیه قارچ را خرد میکنیم سپس آن را همراه یک لیوان آرد برنج حل شده در شیر، ۵ لیوان دیگر شیر و دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا کره به سوپ اضافه کرده تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد.سوپ آماده میباشد. میتوان آن را با مرغ زعفرانی، فلفل دلمهای خردشده و چند برش از قارچ تزئین کرد.