یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

سوپ مرغ و کوفته ی اصیل سیر کننده ترین سوپ

عکس, سوپ مرغ و کوفته ی اصیل سیر کننده ترین سوپ

این سوپ بر خلاف سوپهای دیگر به شدت سیر کننده است و یک غذای کامل به حساب می آید.آموزش زیر برای ۵ نفر است مواد لازم را تهیه کنید.

دوپیمانه آرد گندم شیرین ، یک قاشق غذاخوری. جوش شیرین

چهار هویج بزرگ، پوست کنده و خرد شده ، چهار ساقه کرفس، تمیز و خرد شده

شش پیمانه. سوپ مرغ کم سدیم ، یک قاشق غذاخوری. مرزنجوش

یک قاشق غذاخوری. پودر سیر ، چهار سینه مرغ بدون استخوان، بدون پوست ، خرد شده

دوقاشق غذاخوری روغن زیتون ، یک پیاز بزرگ، پوست کنده و خرد شده

یک دوم قاشق چایخوری نمک ، سه قاشق غذاخوری. روغن زیتون ، یک پیمانه شیر

عصاره سوپ مرغ را در قابلمه بریزید. مرزنجوش و پودر سیر به آن اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا به آرامی به جوش آید. در یک ماهی تابه، روغن زیتون، پیاز، هویج، و کرفس را بریزید. پیاز را در روغن سرخ کرده تا طلایی شود. سپس سبزیجات و قطعات مرغ را به آن اضافه کنید.در یک کاسه بزرگ آرد، جوش شیرین و نم را مخلوط کنید وهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. ترکیب را در روغن و شیر با یک قاشق چوبی حل کنید. (مطمئن باشید که مایع قبل از اضافه کردن کوفته به آن گرم است. با استفاده از دو قاشق چای خوری حرکت شبیه چمچه زنی انجام دهید و دور و کف قابلمه بکشید تا ته نگیرد. اگر از اجاق گاز استفاده می کنید، این کار را تا زمانی که کوفته و مرغ پخته شود ادامه دهید. اگر از قابلمه استفاده می کنید در حدود ۳-۱ ساعت این کار طول می کشد. اگر نیاز دارید که مدت زمان پخت تان بیشتر باشد یا در طول شب غذا پخته شود از ابتدا روی شعله کم قرار دهید که ۶-۸ ساعت طول می کشد. توجه به این نکته ضروری است که با قابلمه و مدت زمانی که غذا در ان می پزد آشنایی داشته باشید. وقتی کوفته در حال پخت است، روی آن یک لایه بسته می شود که کافیست آن را با قاشق هم بزنید تا مواد باهم یکدست پخته شوند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر