سوپ گردن مجلسی را خوشمزه درست کنید
برای درست کردن سوپ فوق مجلسی گردن که بسیار مقئی است شما علاوه بر گردن گوسفند به زرده تخم مرغ ، نعناع خشک و آرد نیاز دارید.
مواد لازم برای سوپ گردن
زرده تخم مرغ: یک عدد ……………..ماست: یک دوم پیمانه
آرد: ۲ قاشق سوپ خوری …………آب لیمو ترش: ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت گردن گوسفندی: ۵۰۰ گرم ………….نمک: به مقدار لازم……………آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری ……………نعناع خشک: یک قاشق چای خوری
کره: یک قاشق سوپ خوری
چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.
آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید.
مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.