سوپ گولاش با فوت کوزه گری اش
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ی مجارستانی به اسم گولاش به گوشت گوساله ، پودر زیره سیاه،سیب زمینی و گوجه فرنگی نیاز دارید. سوپ گولاش یک غذای نونی خوشمزه است و با نان برشته یا نودل سرو میشود.
بهتر است قبل از اضافه کردن گوجه فرنگیها، روی آنها مقداری آب جوش بریزید و پوست آنها را بگیرید.نمک را در مراحل پایانی و بعد از پخت گوشت اضافه کنید.اگر میخواهید اصالت سوپ گولاش را حفظ کنید، آن را در قابلمه چدنی بپزید.سبزیهایی مانند آویشن و پونه طعم سوپتان را متحول میکنند. میتوانید از آنها هم در طرز پخت سوپ گولاش استفاده کنید.
مواد لازم برای طبخ این سوپ:
هویج: ۳ عدد متوسط …………………گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
فلفل دلمهای قرمز: ۲۰۰ گرم ………………سیر: ۲ حبه
گوشت گوساله خورشتی: ۴۵۰ گرم …………..آب جوش: ۲ تا ۳ لیوان دستهدار فرانسوی
سیب زمینی: ۴۰۰ گرم …………………پیاز: ۲ عدد متوسط
پاپیرکا: ۳ قاشق غذا خوری ……………….پودر زیره سیاه: ۱ قاشق غذا خوری
آموزش:
گوشت گوساله را مکعبی خرد کنید و بشویید. پیاز را نگینی و دو حبه سیر را له کنید و در قابلمهای با گوشت گوساله تفت دهید. بعد از ۲ دقیقه، فلفل قرمز، پودر زیره سیاه و پاپیریکا را اضافه کنید و به هم بزنید.
آب جوش را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بپزد.سیب زمینی و گوجه فرنگیها را به همان اندازه گوشتها خرد کنید و با فلفل دلمهای و هویج به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. اندازه یکسان و هماهنگ مواد غذایی، باعث زیبایی غذای شما خواهد شد.برای غلیظتر شدن سوپ گولاش، آرد را در کمی آب حل کنید و به آن اضافه کنید. میتوانید از اسپاگتی هم استفاده کنید و در ۱۰ دقیقه پایانی به سوپتان اضافه کنید.