سیبزمینی گجاراتی غذایی با ادویه های متفاوت
شما برای پختن این غذا برای ۴ نفر به پودر گشنیز ، زردچوبه ، پودر فلفل تند چیلی ، سیبزمینی قرمز یا معمولی ، پودر نارگیل و مواد دیگر به مقادیر زیر نیاز دارید :
۲ قاشق سوپخوری روغن ……….. ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
سیبزمینی قرمز یا هر نوع دیگر، پوستگرفته ۴۰۰ گرم……………..یکدوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند چیلی
۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز………………۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
۱ قاشق چایخوری دانه خردل. …………………… ۱ قاشق چایخوری دانه زیره سبز
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد………………………..۳-۴ شاخه کوچک گشنیز خردشده
۵-۶ عدد دانه شنبلیله………………..۱ قاشق سوپخوری پودر نارگیل
آموزش:
سیبزمینیها را پخته و پس از نرمشدن به شکل مکعبی خرد کنید. سیبزمینی، پودر زیره سبز، پودر گشنیز، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و نمک را در کاسه ریخته و هم بزنید تا سیبزمینیها به ادویه آغشته شوند.
روغن را در ماهیتابه داغ کرده و دانههای خردل، زیره سبز و شنبلیله را تفت دهید تا شروع به جلز و ولز کردن کنند (هنگام آماده شدن این صدا را میدهند)، سیبزمینی را افزوده و به آرامی هم بزنید تا به روغن آغشته شوند، سپس آن را با پودر نارگیل، دانه کنجد و گشنیز خردشده مخلوط کرده و غذا را با نان مخصوص هندی سرو نمایید.