سیر قند خون را بالا می برد یا پایین
خبری خوش برای افراد دیابتی یا قند خون بالا ، سیر یک ماده ضد دیابت است، زیرا این گیاه مقدار قند خون را تنظیم میکند. تمام کسانی که قند دارند و یا چربی در بدنشان جمع میشود باید تا حد مقدور از سیر استفاده کنند. سیر میزان گلوکز خون را پایین میآورد. اثرات ضد میکروبی، ضد سرطان و آنتیاکسیدان دارد و در ایمنی بدن هم موثر است.
این گیاه یک آنتیبیوتیک و یک ضدعفونیکننده عمومی است. سیر کار موجودات میکروسکوپی روده را تنظیم کرده و از تکثیر برخی باکتریهای خطرناک در دستگاه گوارش جلوگیری میکند. به این جهت در اکثر موارد اسهال، اسهال خونی، ورمهای معدی، احساس سنگینی و نفخ، خوردن سیر را توصیه کردهاند.
سیر دارای املاح معدنی مهمی مانند سلنیوم، روی، کروم، ژرمانیوم و ویتامینهای E، C، B، A و مقدار زیادی ید است.
سیر یک آنتیبیوتیک و یک ضدعفونیکننده عمومی است. اثرات ضد میکروبی، ضد سرطان و آنتیاکسیدان دارد و در ایمنی بدن هم موثر است.تمام کسانی که قند دارند و یا چربی در بدنشان جمع میشود باید تا حد مقدور از سیر استفاده کنند.