شلغم را چگونه برای کرونا بپزیم
همان طور که می دانید شلغم قوی ترین پنسیلین طبیعی است. شلغم حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به سیستم ایمنی بدن شما کمک میکند. بهترین روشهای پخت شلغم با حفظ خواص آن را برای شما امروز در یاس فان قرار داده ایم. در این روش شلغم ها حدود نیم ساعت بخار پز می شوند.
مواد مورد نیاز :
شلغم یک کیلوگرم( سفت و توپر باشند)
آب دو لیوان
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
در مرحله اول شلغمهایمان را با آب سرد میشوییم. قسمت ریشه آن را با فاصله دو تا سه سانتیمتر تا خود میوه (سبزی) به کمک چاقو کوتاه میکنیم. اضافیهای قسمت بالایی شلغم را نیز میبریم. نکته: سر و ته شلغمها را از ته نبرید چون باعث میشود در زمان پخت طعم و مزه خوب خود را از دست دهند.ممکن است شما هم تا بهحال شلغمهایی رو خورده باشید که بیمزه باشند و شما رقبتی به خوردن آنها نداشته باشید. آنها درون آب به صورت غوطهور پخته شدهاند که ما اصلا این روش را توصیه نمیکنیم.شلغمها را درون توری بخار پز میچنیم. به زبان ساده شما یک سبد یا آبکش فلزی که دهانه اون اندازه قابلمتون هست انتخاب کنید و شلغمهارو توی اون بچینید. دو لیوان آب را درون قابلمه مناسب ریخته و سبد بخار پز شلغم را توی قابلمه میگذاریم. آب پایین قابلمه و سبد با فاصله چند سانتی متر بالاتر قرار بگیرد. نکته: با توجه به مقدار شلغمهایتان دقت کنید مقدار آبی که اضافه میکنید به شلغمهای درون سبد بخارپز نرسند و زیر سطح سبد باشند. به عبارتی ما نمیخواهیم که شلغمها با آب برخورد داشته باشند. با کمک نمکپاش مقداری نمک به شلغمها بزنید و قابلمه را روی اجاق گاز بذارید.شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را کم میکنیم و سی تا چهل و پنج دقیقه زمان میدهیم تا شلغمها به خوبی بخار پز شوند. با انگشت یا کمک چاقو آنها را چک کنید و مطمعن شوید که به خوبی پخته شدهاند. در این مرحله سر و ته آنها را با کمک چاقو جدا میکنیم و به ابعاد دلخواه برش میزنیم. میتوانید با کمک نمک و فلفل سیاه چاشنی خوبی به آنها بدهیم و از میکس طعم و بوی دلپذیرشان لذت ببرید. حتما پیشنهاد میکنیم در این فصل سرد با خوردن شلغم از سلامتیتان محافظت کنید.