شیرینی نخودچی روی اجاق گاز آموزش
برای درست کردن شیرینی نخودچی به مواد زیر نیاز دارید. ( این آموزش نیازی به فر و ماکروفر ندارد ) . راز خوشمزه شدن این شیرینی بو دادن آرد نخودچی است یعنی باید بهاندازهای تفت دهید که بوی خوبی از آرد بلند شود؛ میتوانید بهجای کره از روغن جامد هم استفاده کنید اما کره طعم بهتری به شیرینی میدهد.
مواد لازم:
یک لیوان آرد نخودچی ، هل دو عدد
کره ذوبشده ۲/۱ لیوان ، شکر یک لیوان
در مرحله اول آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ آرد طلایی شده و عطر خوبی از آرد نخودچی بلند شود.سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.آرد نخود چی را تفت میدهیم تا طلایی بشود.مرحله دوم شکر و دانههای هل را داخل میکسر بریزید تا به شکل پودر شود، سپس همراه با کره ذوبشده به آرد نخودچی اضافه نمایید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآید.شکر و دانههای هل را داخل میکسر بریزیدو به شکل پودرشودو تا خمیری نرم بدست بیاید.با دست از خمیر تکههایی بهاندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید (میتوانید روی شیرینیها را کمی مرطوب کنید سپس مقداری خلال بادام یا پودر پسته روی شیرینیها بپاشید),
حال شیرینیها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.