یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
سلامت

ضد عفونی کردن درست گوشت از کرونا

عکس, ضد عفونی کردن درست گوشت از کرونا

گوشت خام یکی از منابع آلوده به ویروس کرونا است که باید حتما آن را ضد عفونی کنید. چون وقتی گوشت در فریزر قرار بگیرد ویروس های کرونای آن زنده می ماند. اگر بخاطر داشته باشید اولین بار ویروس کرونا در ووهان چین از طریق گوشتهای آلوده و خام منتشر و پخش شد. پس ضد عفونی کردن گوشت بسیار لازم است.شاید بگویید ما گوشت را به صورت پخته مصرف می کنیم اما ویروس می تواند به سادگی از طریق پاک کردن و خرد کردن گوشت حیوان بیمار و پخش شدن قطرات خونی آلوده و ورود به بینی، چشم و دهان فردی که با آن مواجه می‌شود  منتشر شود.

ویروس کرونا در گوشت حیوان بیمار و با گوشت حیوان سالم آلوده‌شده با ویروس، پس از پخت در دمای بالای ۷۰ درجه سانتی‌گراد و بالاتر از بین می‌رود و دیگر خطر بیماری‌زایی ندارد. خانواده ویروس‌های کرونا نسبت به سرما و انجماد قوی هستند و حتی در دمای منفی ۲۰ درجه سانتی‌گراد باقی می‌مانند.

آموزش ضد عفونی کردن درست گوشت : 

شستن کامل دست‌ها با آب و صابون و ضدعفونی کردن تمامی سطوح نظیر تخته‌گوشت، چاقو و سطح آشپزخانه قبل و بعد از فرآوری گوشت. (پاک کردن، شستن، خرد کردن و بسته‌بندی)
جداسازی محل قرار دادن گوشت‌های خام و غذاهای پخته و استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری هر یک از مواد.
پخت گوشت در دمای ۷۰ درجه و بالاتر به صورتی که گوشت کامل مغزپخت شود. پیشنهاد می‌شود از دماسنج استفاده شود.
عدم استفاده از گوشت حیوانات بیمار و یا مشکوک به بیماری و یا حیواناتی که مرده‌اند.
عدم استفاده از گوشت‌های خام و نیم‌پز.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر