یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

طرز تهیه آش شنگ در بهار

عکس, طرز تهیه آش شنگ در بهار

این آموزش برای ۵ نفر می باشد. شنگ، نوعی سبزی خودرو و خوراکی است که شبیه تره می‌باشد و در فصل بهار در مناطق جنگلی اطراف تهران نیز می‌روید. در بازارچه‌های محلی نیز این سبزی به وفور یافت می‌شود.چون کشک مقداری شور است، در مصرف نمک دقت فرمائید.

پیاز داغ………….. ۲ قاشق سوپخوری

زردچوبه…………۱ قاشق چایخوری

نعناع داغ…………. به میزان لازم

نمک و فلفل………….. به میزان لازم

نخود و لوبیا چیتی جمعاً………………. ۱۵۰ گرم

آب………… ۱ لیتر

سبزی شنگ شسته و درشت خرد کرده…………..۱ کیلوگرم

عدس…………… ۱۵۰ گرم

کشک……… یک دوم پیمانه

سیر داغ برای تزئین…………….. به میزان لازم

روش‌تهیه

نخود و لوبیا را – که از شب قبل خیسانده‌‌اید – با آب روی حرارت قرار دهید و بپزید. شنگ را به حبوبات بیفزائید (این سبزی کمی دیر پز می‌باشد). نیم پز که شد، عدس را اضافه کنید و نیمی از پیاز داغ را – که با زردچوبه تفت داده‌اید – همراه با نعناع داغ به آش اضافه نمائید. شعله را ملایم کنید تا آش جا بیفتد. اکنون نمک و فلفل و بعد کشک را بیفزائید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. آش را در ظرف بکشید و روی آن را با نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزئین کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر