طرز تهیه اردور گوجه فرنگی بهاری
مواد لازم :
نمک و فلفل مقدار لازم…………………سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم………………………..گوجه گیلاسی ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
آموزش:
گوجههای گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. سپس، پنیر موزارلا را به مکعبهای کوچک و یکاندازه تقسیم کنید.هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان، آنها را به هم متصل کنید و روی آنها را نیز با یک برگ ریحان تزیین کنید.
داخل یک کاسه روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس، این مخلوط را با قاشق روی گوجههای پنیری که آماده کردهاید، بریزید.