طرز تهیه بورک کدو حلوایی
پنیر خامهای……………۱۰۰ گرم
نمک………………۱ قاشق مرباخوری
فلفل………………۱ قاشق چایخوری
نعنا تازه ریز خرد شده……………….۲ قاشق غذاخوری
کدو حلوایی مکعبی خرد شده……………..یک پیمانه
نخود فرنگی پخته……………..نصف پیمانه
روغن زیتون……………..۳ قاشق غذاخوری
پیاز………………..۱ عدد کوچک
سیر………………۱ حبه
زنجبیل………………۱ قاشق مرباخوری
خمیر یوفکا………………به تعداد لازم
تو ماهیتابه روغن زیتون میریزیم وقتی کمی گرم شد پیاز نگینی ریز خرد شده و سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم تا نرم بشه، ولی نباید تغییر رنگ بده. بعد زنجبیل، نمک، فلفل و کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و با یه کوچولو آب اجازه میدیم بپزه و کدو نرم بشه.
بعد از اینکه کدوها پخت نخود فرنگی، پنیر خامهای و نعنا رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تو این مرحله اگه موادتون آب داشت صبر کنید تا آبش کامل کشیده بشه. مایه مون رو کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه. ورقههای خمیر یوفکا رو با کره ذوب شده چرب کنید و کمی تخم مرغ زده شده رو با برس روش بکشید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از موادمون که حتما باید خنک شده باشه تو خمیر میزاریم و رول میکنیم.