طرز تهیه ته چین قارچ و گردو مجلسی در خانه
آموزش این ته چین برای ۴ نفر مناسب است.
زعفران حلکرده۴ قاشق سوپخوری………………………کره گیاهی خرد کرده ۲۰ گرم
قارچ ورقهای خرد کرده ۲۰۰ گرم………………………….گردوی خرد کرده ۵۰ گرم
برنج ایرانی ۳۰۰ گرم……………………..روغن کنجد ۶ قاشق سوپخوری
اسفناج خرد کرده ۴۰۰ گرم …………………..پیاز خرد کرده ۱ عدد
رب انار (ملس)۲ قاشق سوپخوری…………………………..ماست چکیده ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم……………………..۲ عددزرده تخم مرغ
برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آنگاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. حالا قارچ، گردو و اسفناج را افزوده و تفت دهید. سپس ربانار، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک ماست، زرده تخممرغها، زعفران و باقیمانده روغن کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اکنون نیمی از برنج را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه کف تابه مناسبی را به قطر ۲۰ سانتیمتر، چرب کنید و برنج مخلوط کرده با ماست را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. حالا مایه فراهم کرده میانی را روی آن بریزید. به گونهایکه در حدود دو سانتیمتر از لبهها خالی بماند.اکنون باقیمانده برنج را روی این لایه بریزید و رویش کره بچینید. سپس تهچین را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.