طرز تهیه حلیم گندم با بوقلمون در منزل
روغن حیوانی……… ۳ قاشق سوپخوری
دارچین ………برای تزئین به میزان لازم
خلال بادام ………برای تزئین به میزان لازم
گندم پوست گرفته………. ۳۰۰ گرم
گوشت بوقلمون………. ۱ کیلو
پیاز……… ۱ عدد
نمک ………به میزان لازم
گلاب……… ۸۰ میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
سینه بوقلمون پخته و ریش کرده……….. (اضافه) ۱۰۰ گرم
گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا گندم له شود. آنگاه گوشت را با پیاز و نمک بپزید.
جالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از ستخوان جدا سازید و بکوبید. اینک گندم له شده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بکوبید. اکنون هلیم را روی اجاق گرم کنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید،روغن را داغ کنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.
1401-06-29