طرز تهیه خورش بادام زمینی و سویا مقوی
کنجاله یا دانه سویا …………۲۰۰ گرم
کره کنجد شیرین نشده…………. ۳ قاشق غذاخوری
آب مرغ……….. ۴۵۰ میلی لیتر
پودر زیره…………. ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل………….. ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون………… ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده……….. ۱ عدد
فلفل سبز خرد شده………… ۲ عدد
آرد گندم……….. ۲ قاشق غذاخوری
بادام زمینی خام خرد شده………….. ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده………… ۳ حبه
پوره گوجه فرنگی…………. ۱ لیوان
نمک و فلفل…………… به میزان لازم
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید.پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی و جوجهها و ادویهها را به آن اضافه نمایید.اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود.پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان!