طرز تهیه رول لازانیا و ژامبون شیک و مجلسی
چند برگ ریحان و گوجه فرنگی…………. (برای تزیین)
۱ بسته………….. لازانیا
به مقدار لازم …………….نمک و فلفل سیاه
۱۰۰ گرم …………پنیر (رنده شده)
۱.۵ پیمانه………… پوره گوجه فرنگی (سس کچاپ)
۳۵۰ گرم ………….پنیر موزارلا (یا پنیر ورقه ای)
۳۵۰ گرم ……………….ژامبون گوشت
لازانیا نیمه آماده یا پخته شده رو روی سطح کار پهن میکنیم و بعد یک برش پنیر ورقهای و یک برش ژامبون میذاریم.لازانیا رو رول میکنیم، همه لازانیاها رو به همین صورت رول میکنیم، ظرف پخت رو چرب کرده و لازانیاهای رول شده رو کف ظرف قرار میدیم و روی اونها سس گوجه یا کچاب میریزیم و روی سس پنیر رنده شده میپاشیم.
بعد ظرف رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰_۲۰۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۲۰_۳۰ دقیقه میذاریم.میتونیم این لازانیا رو توی ماهیتابه روی اجاق گاز با حرارت ملایم هم بپزیم، بعد با ریحان تازه خرد شده و گوجه گیلاسی سرو کنیم.