طرز تهیه زرشک جا افتاده برای زرشک پلو مثله رستوران
زرشک از آن دسته از مواد غذایی است که وقتی می خواهید آن را تفت دهید یا می سوزد و تلخ می شود یا خام و زنده است . چطوری زرشک را برای زرشک پلو نرم و خوشمزه کنیم ؟ در این پست از یاس فان می خواهیم ترفند های مجلسی شدن زرشک را به شما آموزش دهیم . برای تفت دادن زرشک به زرشک و کره یا روغن و شکر نیاز دارید. ( برای هر دو قاشق زرشک نصف قاشق چای خوری شکر ).
بعد از اینکه زرشکتون رو آبکشی کردین کافیه با مقداری کره یا روغن اون رو تو تابه با حرارت کم تفت بدین، مقدار خیلی کمی هم عسل یا شکر به مواد اضافه کنین. (اضافه کردن عسل یا شکر خیلی دلبخواهیه ولی باعث میشه که زرشک طعم بهتری داشته باشه.)روغن یا کره رو همزمان با زرشک روی حرارت بذارین، چون اگه کره یا روغن رو زودتر بذارین و بسوزه، رنگ زرشک تیره میشه.حرارت رو کم کنین، چون زرشک خیلی نازک و کم گوشته به همین دلیل زود میسوزه.زرشک رو بهتره یک ساعتی خیس بدین و همونطور خشک استفاده نکنین.تفت دادن زرشک نیاز به زمان زیادی نداره و حدود ۳۰ ثانیه کافی رو حرارت باشه. وقتی دیدین دونههای زرشک پف کرده یعنی آمادس.برای درست کردن زرشک مجلسی کافیه وقتی که شکر رو اضافه میکنین مقداری گلاب و زعفران دم کرده هم به مواد اضافه کنین.اینطوری عطر و طعم فوق العادهای پیدا میکنه.