طرز تهیه ساندویچ بیف بال در منزل
این مواد برای ۴ نفر مناسب است.
جعفری خرد کرده…………..۲ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه …………. ۲ قاشق سوپخوری
پاپریکا ……………۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه…………..به میزان لازم
روغن…………… به میزان لازم
پودر سیر…………. ۱ قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده بدون چربی ……………….۴۰۰ گرم
پیاز آبگرفته………………۵۰ گرم
هات سس………….. ۲ قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده …………..۱ قاشق چایخوری
کاهو………….. به میزان لازم
مایونز……………. ۱۰۰ گرم
خامه ……………. ۴۰ گرم
گوشت، پیاز، هات سس، پاپریکا، پودر سیر، جعفری، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی ریخته و مخلوط کنید و کاملا ورز دهید. آنگاه مواد فراهم کرده را به قسمتهای ۲۰ گرمی تقسیم کنید. حالا آن را در دست مرطوب گرد کرده، در سینی بچینید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس روغن را در تابه مناسبی ریخته و روی اجاق بگذارید. اینک توپهای گوشت را سرخ کنید و به همراه کاهو درون نان قرار دهید و با سس فراهم کرده میل نمائید.
روش تهیه دیپ پارسلی
مایونز، خامه، جعفری و آبلیمو را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه دیپ را برای مصرف در ظرف مناسبی بریزید.