طرز تهیه سمبوسه ماهی در خانه
این آموزش برای ۵ نفر مناسب است :
پیاز داغ …………… ۲ قاشق سوپخوری
خمیر فیلو یا نان لواش……………. به میزان لازم
گشنیز خرد کرده……………. ۱۵۰ گرم
شنبلیله خشک…………….. یک دوم قاشق چایخوری
پودر زیره …………….یکدوم قاشق چایخوری
فیله ماهیکپور سرخکرده …………….۵۰۰ گرم
نمک و فلفل……………. به میزان لازم
سیر له کرده………….. ۲ حبه
پنیر موزارلا…………. ۱۵۰ گرم
سیبزمینی پخته و خرد کرده …………… ۲ عدد متوسط
روغن سرخکردنی ………… به میزان لازم
ادویه گراماسالا……………. ۱ قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سمبوسه جنوبی
فیله ماهی را خرد کنید. آنگاه به همراه نمک، فلفل، سیر، گشنیز، شنبلیله، پودر زیره، ادویه گراماسالا، پنیر، سیبزمینی و پیازداغ در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا از خمیر فیلو مستطیلهایی به ابعاد ۲۱×۹ فراهم کنید و هر بار یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده رویش قرار دهید و مانند سمبوسه بپیچید و در روغن سرخ کنید.