طرز تهیه سنتی رشته پلو با لوبیا
حبوبات را یکجا و با هم نپزید زیرا زمان پخت آنها با هم متفاوت است. در این غذا از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود.
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری……………………..نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حلکرده ۲ قاشق سوپخوری……………………..پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری
برنج مرغوب ایرانی ۳۰۰ گرم……………………..لوبیا چشم بلبلی ۵۰ گرم……………………..کره گیاهی ۵۰ گرم
عدس ۵۰ گرم……………………..لپه ۵۰ گرم
رشته پلوئی خردکرده ۱۵۰ گرم……………………..دارچین ۱ قاشق چایخوری
برنج، لوبیا، عدس و لپه را در کاسههای جداگانه بخیسانید. آنگاه آبشان را دور بریزید و حبوبات را بپزید. حال برنج را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد رشته را بیفزائید. پس از ۳۰ ثانیه، برنج و رشته را در آبکش بریزید و قدری آب ولرم، روی آن بدهید.سپس حبوبات پخته، دارچین، زردچوبه، نمک، فلفل، زعفران و پیازداغ را در کاسهای بریزید و با هم مخلوط کنید. اینک قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق از کره را در آن آب کنید. حالا رشته پلو و حبوبات را لابهلای هم در قابلمه بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه، دم کنید. آنگاه باقیمانده کره را آب کنید و روی رشته پلو بریزید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید.