طرز تهیه سنتی پای گوشت و سبزیجات
کرفس خرد کرده ۱ ساقه……………………………..هویج پخته خرد کرده ۱ پیمانه
گشنیز خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری……………………………..نخودفرنگی ۱ پیمانه
سیبزمینی پخته ۶ عدد متوسط……………………………..کره ۴۰ گرم……………………………..شیر ۶۰ میلیلیتر
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم………………………………روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پیازداغ ۳ قاشق سوپخوری……………………………..نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری……………………………..پودر زیره یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاری یک قاشق چایخوری……………………………..رب گوجهفرنگی ۲ قاشق سوپخوری
گوشت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید.آنگاه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، کاری را بیفزائید و مخلوط نمائید.سپس رب گوجهفرنگی و کرفس را اضافه کنید و پس از چند دقیقه تفت دادن هویج، گشنیز و نخودفرنگی را با آن ترکیب کنید.
حالا در ظرف مناسبی بریرید و رویش را با پوره سیبزمینی بیارائید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و ۸ دقیقه هم گریل کنید تا پوره طلایی شود.سیبزمینی را داغ داغ له کنید.آنگاه کره و شیر را بیفزائید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.اینک پوره آماده مصرف میباشد.